Nybörjare 6-8 år

Piano- och Stråksalongen erbjuder fr.om. HT 2012 gruppundervisning i blockflöjt för dig som är nybörjare och 6-8 år:

 

1. Gruppundervisning 10 lektioner á 45 min, 4-5 elever, kostnad 900:-/elev

2. Kompislektion 13 lektioner á 30 min, 2 elever, kostnad 1600:-/elev

 

Att lära sig spela ett instrument i grupp på ett tidigt stadium är på många sätt en bra undervisningsform då man förutom att lära sig spela även övar upp bl.a sin koncentration och samarbetsförmåga. Vi lär av varandra och får möjlighet att skapa musik tillsammans. Du kommer att få lära dig grunderna i hur man spelar blockflöjt och på olika sätt komma i kontakt med musik och noter.

Det krävs alltså inga förkunskaper, endast att du har en sopranblockflöjt i en viss modell, eftersom det ska fungera att spela tillsammans. Kontakta mig så hjälper jag till med vilken modell du ska köpa!

Båda dessa nybörjarkurser erbjuds i 1-2 terminer (beroende på deltagarantal), därefter finns PSS:s vanliga kursutbud att välja på. Observera att det krävs att minst fyra elever anmäler sig för att gruppundervisningen ska starta samt två elever för att genomföra kompislektionerna.

Har du frågor eller vill ha ytterligare information, kontakta Sofia Nelson som är lärare i blockflöjt på Piano- och Stråksalongen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>